Transportlösningar för avfall inom bygg och rivning

Beställ transport

Vi specialiserade på skräddarsydda transportlösningar för hantering av allt avfall från rivnings- och byggprojekt. Med en flotta av moderna och miljöanpassade fordon är vi ledande inom säker och effektiv bortforsling av byggmaterial och restprodukter. Vi garanterar att ditt avfall hanteras professionellt och med strikt efterlevnad av både miljölagar och era specifika krav.

Komplett avfallshantering

Vi kan ta hand om allt – från leverans av containrar till bortforsling och transport till återvinningscentralen. Vår helhetslösning gör att ni kan lägga ert fokus på byggprojektet medan vi sköter avfallet.

Våra transportlösningar och transportflotta

Oavsett projektets storlek eller avfallstyp kan vi anpassa våra transporttjänster och fordon för att möta era behov. Vi hanterar allt från stora mängder grovavfall, rivningsmassor och farligt avfall.

Pålitlig service

Med lång erfarenhet och ett väl sammansvetsat team är vi redo att ta oss an ert uppdrag. Vi garanterar effektiv och punktlig service varje gång.

Expertis och Compliance

Vår expertis inom lagar och förordningar säkerställer att allt avfall hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste normerna och regleringarna för att du ska kunna känna dig trygg.

Boka transport

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina transportbehov.

Bokning av transporter: bokning@tordnilsson.se
Telefonnummer växel: 0454-329650

Kontakta oss

6 + 15 =

Tord Nilsson Åkeri AB

Besöksadress:
Verkstadsvägen 10
37450 Asarum

Kontaktuppgifter

Växelnr: 0454-329650

E-post: info@tordnilsson.se

Bokning av transporter:
bokning@tordnilsson.se

Följ oss på Sociala Medier